Vinder – Anna og det franske kys

LovebooksDK har allerede sat gang i deres readalong på de sociale medier, og nu har jeg udtrukket en vinder der kan få lov at være med. Navne blev skrevet på små lapper papir og Kæresten fik æren af at trække en enkelt lap op af hatten, rent bogstaveligt. Og den heldige vinder blev Katja.

IMG_2425

IMG_2426

Tillykke til Katja og jeg håber du vil kunne lide bogen og så vil jeg også sige mange tak til alle jer der deltog, beklager I ikke alle kunne vinde, det ville jeg skam gerne, men fear not, der kommer nok andre konkurrencer i fremtiden. Til Katja, send mig en mail (mhlind87@gmail.com) med din adresse, så vil bogen blive sendt af sted med posten snarest. Et tak skal også gå til Lindhardt & Ringhof som står bag LovebooksDK som udgiver Anna og det franske kys.

Jeg glæder mig til at læse sammen med jer alle sammen.

You may also like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *