Waiting on Wednesday #037

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

Harry Potter and the Philosopher's Stone (Harry Potter, #1)

Titel: Harry Potter and the Philosopher’s Stone (Illustrated)
Forfatter: JK Rowling
Udgivelsesdato (forventet): 6. Oktober 2015

 

Prepare to be spellbound by Jim Kay’s dazzling depiction of the wizarding world and much loved characters in this full-colour illustrated hardback edition of the nation’s favourite children’s book – Harry Potter and the Philosopher’s Stone. Brimming with rich detail and humour that perfectly complements J.K. Rowling’s timeless classic, Jim Kay’s glorious illustrations will captivate fans and new readers alike.

When a letter arrives for unhappy but ordinary Harry Potter, a decade-old secret is revealed to him that apparently he’s the last to know. His parents were wizards, killed by a Dark Lord’s curse when Harry was just a baby, and which he somehow survived. Leaving his unsympathetic aunt and uncle for Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry, Harry stumbles upon a sinister mystery when he finds a three-headed dog guarding a room on the third floor. Then he hears of a missing stone with astonishing powers, which could be valuable, dangerous – or both. An incredible adventure is about to begin!

 

Grund til jeg glæder mig: Det er Harry Potter og det er illustreret, hvad mere kan jeg sige?! Da jeg fandt ud af at de oven i købet laver alle bøgerne, en gang om året blev jeg bare endnu mere forhippet på at begynde at samle disse smukke udgaver. Jeg kan næsten ikke vente med at få fingrene i dem og genlæse den fortryllende historie på ny med smukke billeder.

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

8 Comments

 1. Faktisk er jeg ikke umiddelbart så vild med de illustrationer, jeg har set. De stemmer slet ikke overens med den stemning, jeg altid har forbundet med bøgerne. Men sådan er det altid med illustrationer – det er en balancegang.

  Om ikke andet er det et fantastisk initiativ. Der burde eksistere flere illustrerede YA og voksenbøger. Det tilføjer bare noget særligt til bøgerne.

  1. Rigtig nok, vi har jo alle vores ideer om hvordan tingene ser ud, men på den anden side var det heller ikke alt i filmene der var som man havde forestillet sig. 🙂

 2. Uh, jeg er lidt ambivalent med illustreringen. Egentlig synes jeg ideen er rigtig fin, men jeg har det også bare snart sådan “hold nu op!”. Jeg ELSKER Harry Potter og den bogserie (og filmene) har betydet ekstremt meget for mig under mine teenageår. Men jeg synes at de snart skal have lov til at “dø” og være som de er, uden nye udgaver, sære artikler og fortsættelser, forfatterkommentarer om at de forkerte endte sammen og hvad ved jeg. Jeg kan godt forstå at hun stadig føler så stærkt for serien, det er trods alt noget af en bedrift hun har klaret, hende Rowling, men jeg har lidt indtryk af at det snart mere er penge end Potter der tiltaler. :S

  Jeg er endnu ikke helt overbevidst, og jeg skal virkelig se en 100 % fængende og korrekt (i mit hoved) illustration, før de ryger på ønskesedlen. Indtil da bliver jeg lidt på sidelinjen. 😛

  1. Selvfølgelig er det penge det handler om, for visse parter. Men et eller andet sted tror jeg faktisk ikke det er noget hun tænker over, for hun har da Gud ved hvor stort et overskud efterhånden.
   Givet, der er altid store forbund der vil spinde guld hvor der kan spindes guld, men der er også noget fint ved at forsøge at holde liv i konceptet for de hungrende fans verden rundt. Så kan man selvfølgelig diskutere de forskellige måder hvorpå dette gøres. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *