Waiting on Wednesday #034

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: Anna and the French Kiss
Forfatter: Stephanie Perkins
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet (DK udgivelse 10 april)

Anna and the French Kiss (Anna and the French Kiss, #1)

Anna is looking forward to her senior year in Atlanta, where she has a great job, a loyal best friend, and a crush on the verge of becoming more. Which is why she is less than thrilled about being shipped off to boarding school in Paris–until she meets Étienne St. Clair. Smart, charming, beautiful, Étienne has it all…including a serious girlfriend.

But in the City of Light, wishes have a way of coming true. Will a year of romantic near-misses end with their long-awaited French kiss?

Grund til jeg glæder mig: Dette er endnu en bog der har floreret meget omkring i de sociale blog-medier og er blevet rost til skyerne som noget så sukkersødt og romantisk som det kan være for teenagere, og det har da peaket min interesse. De sukkersøde teenage historier har potentiale til at være nogle af de bedste, men de kan også være nogle af de værste. Dog syntes jeg Perkins’ bidrag til My True Love Gave to Me var fantastisk, så jeg har høje forventninger til den her.

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

2 Comments

  1. Åh, “Anna and the French Kiss” er så fin og vidunderlig! Jeg kan godt forstå du glæder dig! 😀

    Selv glæder jeg mig til “The Iron Warrior” af Julie Kagawa der udkommer engang i slutningen af året! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *