Waiting on Wednesday #032

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: Læserne i Broken Wheel anbefaler
Forfatter: Katarina Bivald
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

Læserne i Broken Wheel anbefaler

Det hele starter med en brevveksling mellem to meget forskellige kvinder. Den generte bogorm Sara er 28 år og fra Haninge i Sverige, og Amy er 75 og fra Broken Wheel i Iowa, USA. Efter at have skrevet sammen i to år og udvekslet tanker om primært bøger, men også om livet generelt, bestemmer Sara sig for at besøge Amy. Da hun ankommer, er Amy i mellemtiden pludselig død.

Sara står nu alene i en lille flække ude i ingenting. Heldigvis føler hun, at hun kender mange af byens indbyggere fra Amys breve, og de har ikke tænkt sig at lade den forvirrede turist i stikken. Sara beslutter sig for at blive som planlagt, og for første gang oplever hun at knytte relationer og venskaber – udover dem i litteraturens verden – og hun får hjælp til at åbne en boghandel med alle Amys bøger.

Både Sara og den lille by Broken Wheel liver langsomt op, nye og uventede par finder hinanden, og ingen tør tænke på, at det ikke kan vare for evigt. Da Saras turistvisum er ved at løbe ud, får hendes nye venner dog en aldeles skør, men genial idé.
Grund til jeg glæder mig: Den her bog har jeg set lidt forventende på i de sidste par måneder, og med readalongs på diverse sociale medier og den ros bogen har fået, har jeg fået mere og mere lyst til at læse den. Historien om historier om bøger og deres påvirkning af vores liv lyder så hyggelig og underholdende at jeg snart ikke ved hvor længe jeg kan vente på at læse den.

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *