Waiting on Wednesday #030

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

Titel: The Time Machine
Forfatter: H. G. Wells
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet
Timemachine
Klik på billedet for at komme til bogens goodreadsside.

 

Chilling, prophetic and hugely influential, The Time Machine sees a Victorian scientist propel himself into the year 802,701 AD, where he is delighted to find that suffering has been replaced by beauty and contentment in the form of the Eloi, an elfin species descended from man. But he soon realizes that they are simply remnants of a once-great culture – now weak and living in terror of the sinister Morlocks lurking in the deep tunnels, who threaten his very return home.

H. G. Wells defined much of modern science fiction with this 1895 tale of time travel, which questions humanity, society, and our place on Earth.
Grund til jeg glæder mig: Dystopiske romaner er jo the thing for tiden i diverse ungdomsromaner, og desværre er det ikke alle sammen der er lige gode. Så jeg har besluttet at se lidt tilbage på dystopiske romaner og læse en af de første, som ligesom banede vejen. Jeg har set et par filmatiseringer og syntes de var ganske gode, så jeg håber bogen vil være lige så god.

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *