Waiting on Wednesday #027

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

Titel: The Sleeper and the Spindle
Forfatter: Neil Gaiman
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet
Sleeper
Klik på billedet for at komme til bogens goodreadsside.

 

On the eve of her wedding, a young queen sets out to rescue a princess from an enchantment. She casts aside her fine wedding clothes, takes her chain mail and her sword and follows her brave dwarf retainers into the tunnels under the mountain towards the sleeping kingdom. This queen will decide her own future – and the princess who needs rescuing is not quite what she seems. Twisting together the familiar and the new, this perfectly delicious, captivating and darkly funny tale shows its creators at the peak of their talents.

Grund til jeg glæder mig: Neil Gaiman fortolker eventyr! Jamen behøver jeg at sige meget mere? Jeg elsker eventyr og Neil Gaiman har det med at skrive helt okay, så det kan vel ikke gå helt galt?

 

Hvad glæder I jer ellers til at læse?

You may also like

2 Comments

  1. Er det skørt, hvis jeg glæder mig til, at du læser denne? 😀 Jeg tror bare lige, den er helt perfekt for dig. Det virker sådan. Og det er sådan en enestående historie.

    1. Hehe, er det skræmmende at du kan forudsige dette med så megen præcision? 😉
      Den ligger pt på sofabordet og venter på jeg lige finder et frirum her i weekenden. Er fast besluttet på at det er næste bog jeg læser!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *