Forfatterbesøg

I sidste uge havde jeg sammen med en kollega arrangeret fint besøg på skolen. I forbindelse med en Creative Writing Workshop vi har startet op på skolen (efter skoletid) syntes vi det kunne være godt at få besøg af en rigtig forfatter, i den forstand en forfatter der er blevet udgivet. Håbet var at eleverne ville få et godt indblik i hvordan forfatterlivet er, så de fik sig nogle ting at tænker over mens de ville have muligheden for at stille en masse spørgsmål om de ting de bare brændte for at vide.

IMG_2292

IMG_2293

Efter lidt snak frem og tilbage var vi heldige at få besøg af lokalforfatter Sascha Christensen, som kom og fortalte lidt om sin skriveprocess og hvordan forfatterlivet har været for hende. Sascha kom til et meget intimt publikum, der dog alle sad med store øjne og slugte stort set alt hvad Sascha havde at fortælle.

IMG_2299

IMG_2300

IMG_2302

Jeg vil bare lade billederne tale for sig selv, for det vil være svært i sig selv at skulle gengive alt hvad Sascha fortalte om. Med alt hvad hun snakkede om kan man sige at hun belyste både de bedste og værste sider ved forfatterlivet. Forhåbentligt er nogle elever blevet bekræftet i deres karrieredrømme, for jeg håber ikke de er blevet skræmt væk fra det. Det var i hvert fald ikke meningen med besøget. Som Sascha sagde; hvis hun ikke skræmte dem væk fra branchen, så var det meningen de skulle være der.

Vi havde også været så begavede at Rosenkilde & Bahnhof havde sponsoreret to sæt af Saschas Humaran trilogi, til to heldige elever som kunne gå hjem med hver sit sæt.

IMG_2287

IMG_2295

IMG_2305

You may also like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *