Wrap-Up #Januar

Januar har været en okay god læsemåned for mig, med hele 6 bøger læst færdige. Dog er det kun 3 af dem der er fysiske eksemplarer på min hylde, men det er alligevel flot hvis jeg selv skal sige det, alt taget i betragtning. Derudover har jeg lyttet til 2 lydbøger og læst en færdig som e-bog. Det er selvsagt at ikke alle bøger var lige gode, men jeg syntes nu ikke jeg har haft de værste oplevelser.

IMG_2317

Kimæras hævn af Lene Kaaberbøl var en god start midt i en serie til årets start. Bagefter var det tid til en rigtig god krimi med Robert Galbraith (aka JK Rowling) med The Silkworm, alt imens jeg lyttede til en historisk suspense historie på lydbog i form af Den sorte paraply af Lene Dybdahl. Taget i betragtning af hvor lidt krimi jeg rent faktisk læser har januar været en hel del præget at krimier hos mig, for næste lydbog jeg tog fat på var Den betænksomme morder af Lene Kaaberbøl/Agnete Friis, som desværre ikke helt levede op til mine forventninger. Den fredløse af Carina Evytt var en rigtig dejlig positiv overraskelse af en bog som fangede rigtig hurtigt, og Fairest af Marissa Meyer var en fantastisk tilføjelse til hele Lunar Chronicles universet.

Månedens bedste bog har helt klart været Fairest, tæt efterfulgt af The Silkworm. Begge var absolut fantastiske i hver sin genre. Fairest bragte mig tilbage til en verden jeg har forelsket mig i, mens The Silkwork gav mig et pust humor i en old-school detektiv fortælling som bare var spændende hele vejen i gennem.

Månedens dårligste bog må være Den betænksomme morder, den levede bare aldrig op til mine forventninger og slutningen gav heller aldrig mening for mig.

Næste måned ser jeg frem til at få læst en god portion mere af nogle af alle de eventyrgenfortællinger jeg har stående på hylden. Derudover skal jeg også endelig i gang med Donna Tartt. Som den første bog i den nye bogklub jeg er med i skal vi nemlig læse Den lille ven, og jeg er ret så spændt på at se hvordan den famøse Donna faktisk kan. I næste måned er der også vinterferien, så jeg håber på at få læst en hel del den uge.

You may also like

2 Comments

  1. Åh, hvor er ‘Den Fredløse’ altså bare en smuk bog. Den må da pynte på enhver bogreol 🙂

    Og hvor er det fantastisk, du skal læse Donna Tartt i næste måned. Hun skriver eminent.

    1. Ja, den er så flot, primært også derfor jeg faldt for den.

      Nu glæder jeg mig også til at læse noget Donna, sådan som alle folk råber højt om hende. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *