Waiting on Wednesday #025

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.
Titel: Grave Mercy
Forfatter: Robin LaFevers
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet
fair1
Klik på billedet for at komme til bogens goodreadsside.

 

Seventeen-year-old Ismae escapes from the brutality of an arranged marriage into the sanctuary of the convent of St. Mortain, where the sisters still serve the gods of old. Here she learns that the god of Death Himself has blessed her with dangerous gifts—and a violent destiny. If she chooses to stay at the convent, she will be trained as an assassin and serve as a handmaiden to Death. To claim her new life, she must destroy the lives of others.

Ismae’s most important assignment takes her straight into the high court of Brittany—where she finds herself woefully under prepared—not only for the deadly games of intrigue and treason, but for the impossible choices she must make. For how can she deliver Death’s vengeance upon a target who, against her will, has stolen her heart?

Grund til jeg glæder mig: Den her trilogi fangede mig på en lidt sjov måde, jeg fandt og læse lidt om hvad der senere viste sig at være den tredje og sidste bog i serien og bestilte den hjem som pre-order. Det var først senere at jeg fandt ud af det var en 3 i en serie, og så blev jeg nødt til at skaffe de andre hjem også. Så nu glæder jeg mig til dykke ned i det her univers, som jeg kun har læst gode ting om.

Hvad glæder I jer til at læse?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *