Treats for the Eye and the Mind #010

Det er tid til nok årets sidste fremvisning af bøger, mest af alt fordi jeg har lovet kæresten ikke at købe flere bøger før engang efter nytår. Jeg håber og regner dog lidt med at der kommer en lille portion bøger i julegaverne, men jeg ved også at min familie ikke helt kan se hvorfor jeg dog skal have flere bøger når jeg i forvejen har så mange (hvorfor ikke, spørger jeg?), så forventer ikke den helt store boghøst.

Om ikke andet så er det vist ved at være på tide at fremvise nogle af de herligheder der er kommet ind af døren her siden sidst, for der er også kommet en smule anmeldereksemplarer, og lad os da starte med dem.

IMG_2043

Fra forlaget Alvilda var jeg så heldig at få Den kulsorte protokol af John Stephens som jeg har ventet rigtig længe på, og du kan (gen)læse min anmeldelse her. Fra Tellerup har jeg fået en hel del, blandt andet en herlig børneserie om drengen Merlin af Pernille Eybye, som du kan læse anmeldelser af her, her og her. Derudover har Tellerup også sendt mig Samlerne af Michael Kamp og De Fredløse af Carina Evytt, og begge har fået pæne anmeldelser så dem glæder jeg mig til at få læst.

IMG_2044

Selv har jeg selvfølgelig også købt et par bøger. Et par pre-orders dumpede ind af postkassen i form af Mortal Heart af Robin LaFevers, og det var først da den var på vej hjem at det gik op for mig at det var den sidste i en trilogi. Så nu skal jeg ud og have fat i de to første for at det hele kan hænge sammen. A Thousand Pieces of You af Claudia Gray dumpede også igennem brevsprækken og den glæder jeg mig rigtig meget til at læse, og så er den bare så flot. Derudover skulle der jo laves en Secret Santa pakke, og der røg da også lige en enkelt gave med hjem til mig selv, i form af My True Love Gave to Me, som jeg har nydt at læse i juledagene, mere om den senere.

Så var der jo også Black Friday udsalg for nogle uger siden, og når Saxo tilbyder 20 % rabat så er det meget mærkeligt hvis man siger nej til det, og når man oven i købet bliver tilbudt fælles fragt, så gør det bare tilbuddet endnu bedre. Sjovt nok havde jeg siddet og kigget lidt på nette på et par bøger som bare var så flotte at de blev svære og svære at modstå.

IMG_2047

Derfor røg The Sleeper and the Spindle af Neil Gaiman lige lukt ned i indkøbskurven, et eventyr genfortalt af Gaiman kan da kun være godt, og så er illustrationerne bare fantastisk smukke. Dernæst faldt jeg tilfældigvis over The Secret Lives of Princesses af Philippe Lechermeier som indbød til søde og anderledes prinsessehistorier, og den var bare for sød til ikke at bestille hjem.

Er der nogle af disse I har læst, eller har planer om at læse?

You may also like

4 Comments

  1. Dejlige bøger du har fået på hylderne. Jeg har godt nok også kigget flere gange på den flotte flotte bog med prinsesserne, men der er jo så mange flotte bøger der ude så det er svært at vælge 🙂 Glædelig jul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *