Waiting on Wednesday #022

Waiting on Wednesday er beregnet til at vise bøger frem som jeg ser frem til at læse. Det er min måde til at inspirere til andre gode læseoplevelser i fremtiden.

 

Titel: The Invisible Library
Forfatter: Genevieve Cogman
Udgivelsesdato (forventet): 15 Januar
ILibrary
Klik på billedet for at komme til bogens goodreadsside.

The first installment of an adventure featuring stolen books, secret agents and forbidden societies – think Doctor Who with librarian spies!
Irene must be at the top of her game or she’ll be off the case – permanently…

Irene is a professional spy for the mysterious Library, which harvests fiction from different realities. And along with her enigmatic assistant Kai, she’s posted to an alternative London. Their mission – to retrieve a dangerous book. But when they arrive, it’s already been stolen. London’s underground factions seem prepared to fight to the very death to find her book.
Adding to the jeopardy, this world is chaos-infested – the laws of nature bent to allow supernatural creatures and unpredictable magic. Irene’s new assistant is also hiding secrets of his own.
Soon, she’s up to her eyebrows in a heady mix of danger, clues and secret societies. Yet failure is not an option – the nature of reality itself is at stake.

Grund til jeg glæder mig: Som Doctor Who fan behøver jeg vel ikke sige så meget mere end at jeg blev fanget af den her efter at læse de første to linier. Først så den bare pæn ud, men da jeg så læste lidt mere hvad den handler om blev jeg bare endnu mere interesseret. Det er bøger, eventyr, alternative verdner og hemmeligheder; kan man bede om mere?

 

Amazon

Hvad glæder I jer ellers til at læse I fremtiden?

You may also like

4 Comments

  1. Den lyder så interessant! Lige pt. glæder jeg mig helt ufatteligt meget til, at Nesbøs nye bog udkommer på dansk til april. Jeg havde fuldstændig misset, at der kom en ny bog af ham nu her, så jeg blev virkelig glad, da jeg opdagede det i går 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *