Julelæsning

December er jo højtidsmåneden over dem alle, og jeg indrømmer gladelig at det er julen der får mig igennem mange af de mørke og triste måneder. De mørke dage hvor man mest af alt bare føler sig grå og kold på grund af vejret er det julen der får mig ovenpå igen. Sæt noget julemusik på repeat og send mig i køkkenet og lav noget julebag og jeg bliver glad igen.

I år har jeg så besluttet at mine bøger også skal hjælpe mig med julehumøret. Så jeg har udvalgt en fin bunke med blandt andet forholdsvis letlæselige bøger, men også bøger fyldt med romantik og julestemning. Jeg besluttede mig for lidt tid siden af december læsningen skulle være let og hyggelig, og hvad er mere hyggelig end børnebøger?

IMG_2004

The Silkworm er tydeligvis ikke en børnebog, men den gemmer jeg til dagene mellem jul og nytår, for det var på samme tid sidste år jeg læste den første af Galbraiths romaner. Derfor syntes jeg den skal følge den lille tradition.

Ellers er det bøger der skal fremtrylle et barndomligt sind eller en romantisk atmosfære hjemme i lejligheden i december. Den første der bliver taget hul på er Dickens A Christmas Carol som jeg vil læse i bloglandfællesskab med en masse andre bogbloggere på tværs af landet. Jeg har aldrig læst den før, så jeg ser frem til at opleve det ægte eventyr Dickens har skabt og se hvordan jeg kan overføre julestemningen fra bogen til hjemmet.

 

Vil også lige minde om at I stadig har rig mulighed for at deltage i min anden adventskonkurrence om en ukendt bogpakkegodte. Se mere her og her for at deltage.

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *