Waiting on Wednesday #020

Efter en smule overvejelse har jeg valgt at omstrukturere min Waiting on Wednesday. I stedet for at forbeholde det til bøger som man glæder sig til snarligt udkommer, har jeg valgt ‘bare’ at vælge bøger jeg glæder mig til at læse i det hele taget! På den måde kan jeg dele mange flere bøger med jer og slå to fluer med et smæk.

 

Titel: My True Love Gave to Me
Forfatter: Various
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

 

True love
Klik på billedet for at komme til bogens goodreadsside.

On the first day of Christmas, my true love gave to me …This beautiful collection features twelve gorgeously romantic stories set during the festive period, by some of the most talented and exciting YA authors writing today. The stories are filled with the magic of first love and the magic of the holidays.

 

Grund til jeg glæder mig: Den her bog forelskede jeg mig i igennem flere andre bogbloggere, og jeg begyndte at overbevise mig selv mere og mere om at jeg skulle have fat i den til julemåneden. For man skal jo have fat i nogle julehistorier til højtiden, så da Secret Santa gaven skulle bestilles hjem, røg der lige en enkelt bog med hjem til mig selv.

 

Amazon

Hvad glæder I jer ellers til at læse I fremtiden?

You may also like

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *