Treats for the Eye and the Mind #009

Det er efterhånden ved at være noget tid siden jeg fik købt de her bøger med hjem. For nogle weekender siden var vi et smut i København på noget familiebesøg, og jeg havde på forhånd planlagt at jeg så absolut skulle en tur forbi Politikkens Boghal efter at have hørt ufattelig mange rygter om hvor mange fantastiske engelske bøger de skulle siges at have på lager. Så et smut ind til byen og en tur derfor, plus et par andre steder resulterede i 8 bøger med hjem i posen.

IMG_1825

Jeg må skamfuldt indrømme at jeg aldrig er hoppet med på Tolkien vognen, og har hverken læst det ene eller andet. Jeg har dog set filmene, og de har gjort at jeg er blevet lidt mere interesseret. Så da jeg faldt over denne super flotte mini bog, vil jeg næsten kalde det, kunne jeg ikke stå for den. Jeg tænker også at Hobitten vil være et ganske fint sted at starte med Tolkien.

IMG_1826

The Time Machine af H. G. Wells er blot endnu en tilføjelse til min samling af Penguins nye flotte udgaver af mange af de gode gamle, som mange vil sige. Jeg er altid på jagt efter nogle af dem som jeg endnu ikke har læst, så jeg gemmer dem jeg har læst til nederst på indkøbssedlen.

IMG_1827

The Curiousity Shop af Charles Dickens var en hurtigt tilføjelse i kurven. Igen må jeg krybe til korset og sige at jeg ej heller har læst noget af Dickens på noget tidspunkt, men det agter jeg nu at gøre noget ved. Da jeg så den her kom jeg til at tænke på Rikkes anmeldelse af samme og det var i sidste ende udslaget for at det var den jeg tog med hjem af Dickens mange bøger.

IMG_1828

A Christmas Carol af Charles Dickens var faktisk den bog jeg mest af alt var på udkig efter på daværende tidspunkt. Som Dickens-jomfru besluttede jeg mig for at Decemberbogen skulle være denne, for selvom jeg har set mange udgaver af historien har jeg aldrig læst den originale. Så i år blev jeg enig med mig selv om at det skulle være året.

IMG_1829

I sommers så jeg Sabinas rigtig flotte anmeldelse af Aristotle and Dante Discover the Secrets of the Universe, af Benjamin Alire Saenz, og fortrød meget at jeg ikke havde købt den på det tidspunkt. Så da jeg så den i butikken denne gang var der ingen tøven, med hjem skulle den.

IMG_1830

The Assasin’s Blade af Sarah J. Maas er den samling af noveller fra Throne of Glass serien, om selvom jeg er ret sikker på jeg har læst de fleste så ser det også bare så pænt ud at de står samlet på hylden. Det er bare ærgerligt hvorfor den her bog skal have et blåt omslag når de andre har et hvidt.

IMG_1831

Jeg har aldrig været glad for filmen, og efter at have læst Dash & Lily’s Book of Dares tidligere på året, måtte jeg også have Nick & Norah’s Infinite Playlist, af Rachel Cohn og David Levithan med hjem. Hvor Dash & Lily er til de lidt yngre er Nick & Norah til de lidt mere modne, så den glæder jeg mig til at opleve som bog.

IMG_1832

Og til sidst faldt jeg over den her som jeg længe har overvejet at bestille hjem på grund af al den medieopmærksomhed den har fået. Længe før Erika Johnsons The Queen of the Tearling udkom var den spået til at være the next big thing. Indtil videre holdt det vist ikke helt stik, jeg har ikke set den voldsomt meget i medierne som jeg måske ville have forventet. Ikke desto mindre er jeg hoppet på det, og læses det skal den da.

Er der nogle af disse I har læst, eller har planer om at læse?

You may also like

6 Comments

    1. Hehe, ja, jeg glæder mig også til at læse den, nu hvor jeg har fået fat i den. Jeg fortrød så meget at jeg ikke købte den i sommers efter jeg stod med den i hånden og lagde den fra mig, inden jeg læste din anmeldelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *