Waiting on Wednesday #018

Efter en smule overvejelse har jeg valgt at omstrukturere min Waiting on Wednesday. I stedet for at forbeholde det til bøger som man glæder sig til snarligt udkommer, har jeg valgt ‘bare’ at vælge bøger jeg glæder mig til at læse i det hele taget! På den måde kan jeg dele mange flere bøger med jer og slå to fluer med et smæk.

Titel: A Thousand Pieces of You
Forfatter: Claudia Gray
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet
17234658
Klik på billedet for at komme til bogens goodreadsside.

Marguerite Caine’s physicist parents are known for their radical scientific achievements. Their most astonishing invention: the Firebird, which allows users to jump into parallel universes, some vastly altered from our own. But when Marguerite’s father is murdered, the killer—her parent’s handsome and enigmatic assistant Paul—escapes into another dimension before the law can touch him.


Marguerite can’t let the man who destroyed her family go free, and she races after Paul through different universes, where their lives entangle in increasingly familiar ways. With each encounter she begins to question Paul’s guilt—and her own heart. Soon she discovers the truth behind her father’s death is more sinister than she ever could have imagined.


A Thousand Pieces of You explores a reality where we witness the countless other lives we might lead in an amazingly intricate multiverse, and ask whether, amid infinite possibilities, one love can endure.

 

Grund til jeg glæder mig: Jeg ved godt man ikke må forelske sig i covers, men det her var så smukt at jeg blev nødt til at tilføje den til min TBR liste. Da jeg så læste videre og fandt ud af at der både var mystik, kærlighed og mulig tidsrejse blev jeg bare endnu mere hooked, og jeg ventede spændt hele ugen på at den skulle dumpe i min postkasse efter jeg havde fået mail om den var blevet sendt af sted.

 

Amazon

Hvad glæder I jer ellers til at læse I fremtiden?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *