Waiting on Wednesday #015

Efter en smule overvejelse har jeg valgt at omstrukturere min Waiting on Wednesday. I stedet for at forbeholde det til bøger som man glæder sig til snarligt udkommer, har jeg valgt ‘bare’ at vælge bøger jeg glæder mig til at læse i det hele taget! På den måde kan jeg dele mange flere bøger med jer og slå to fluer med et smæk.

Titel: The Hobbit
Forfatter: J. R. R. Tolkien
Udgivelsesdato (forventet): Er udkommet

 

5915
Klik på billedet for at komme til bogens goodreadsside.

Smaug certainly looked fast asleep, when Bilbo peeped once more from the entrance. He was just about to step out on to the floor when he caught a sudden thin ray of red from under the drooping lid of Smaug’s left eye. He was only pretending to be asleep! He was watching the tunnel entrance…

Whisked away from his comfortable, unambitious life in his hobbit-hole in Bag End by Gandalf the wizard and a company of dwarves, Bilbo Baggins finds himself caught up in a plot to raid the treasure hoard of Smaug the Magnificent, a large and very dangerous dragon.

Grund til jeg glæder mig: Jeg må indrømme at jeg aldrig har fået læst noget som helst af Tolkiens, og det er vel egentlig en skam, for folk taler jo så godt om dem. Lige for tiden føler jeg dog ikke at jeg har overskud til at begynde på Ringenes Herre, så jeg har sat mig for Hobitten i stedet. Efter at have set filmene over de sidste par vintersæsoner er jeg blevet mere interesseret for at se hvor meget af filmene rent faktisk er som bogen fortæller det.

Amazon

Hvad glæder I jer ellers til at læse I fremtiden?

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *