Waiting on Wednesday #Read-a-Thon 01

Dennes uges WoW bliver en smule anderledes. I anledning af weekendens Read-a-Thon har jeg valgt at dedikere denne ugens WoW til de bøger jeg har udvalgt til Read-a-Thon.

I denne omgang har jeg valgt en lille blanding af både danske og engelske bøger. Selvom jeg helt klart foretrækker at læse engelsk, gik det forleden op for mig hvor mange danske bøger jeg rent faktisk har, og hvor få af dem jeg egentlig har læst. Dertil faldt jeg over den første på biblioteket den anden dag, og tænkte at den røg øverst i bunken (Baba Jaga lagde et æg).

To af bøgerne er også valgt ud fra deres letlæselighed, i og med at de er ungdomsbøger (When Audrey Met Alice + Billie), så jeg regner med at komme igennem dem forholdsvishurtigt, hvilket jo er en god ting til den her slags.

Til sidst har jeg valgt en hvad jeg håber der skal blive en sjov bog til den sidste strækning i de 24 timer (This One Is Mine). De to resterende bøger er kun tiltænkt som pusterum, af den grund at det er små korte historier eller breve alt efter hvilken jeg hiver fat i (Grim + Love Letters of Great Men and Women).

IMG_1784

Nu hvor bøgerne er blevet fundet er næste skridt på stigen at proviantere til på lørdag. Her regner jeg med en tur ned i byen, lige så snart det holder op med at regne, så jeg kan komme ned og handle ind til diverse snacks og hvad jeg ellers syntes at skulle få brug for til at holde mig i gang så længe som muligt. Dog må jeg også allerede nu indrømme at der nok bliver brug for lidt søvn på et eller andet tidspunkt, kroppen og alderen er jo ikke helt hvad den var engang, desværre. Men jeg glæder mig bare og til at være med igen. Jeg var med i April, men ikke nær så meget som jeg gerne ville så denne gang vil jeg være noget mere forberedt.

Hvad med jer? Hvordan forbereder I jer?

You may also like

3 Comments

  1. Jeg glæder mig virkelig! Det virker som en rigtig fin bunke, med forholdvis let læste bøger, du har udvalgt. Hvilket, jeg selv synes, er rigtig godt til readathon. Jeg glæder mig til at se, hvor meget og hvad du ender med at få læst 🙂

  2. Tak, tak.
    Jeg ser også frem til at komme i gang, og til at følge med i alle andres læsning på kryds og tværs af diverse medier.
    Det er interessant at følge med i andres læsning, selvom jeg skal lade være med at sammenligne mig selv med andre, men det syntes jeg er svært i lige den her slags. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *