ACOTAR Vinder

Her inden jeg begiver mig afsted i håb om at sætte gang i noget fødsel, har jeg lige udsat mig noget tid til at trække en vinder af denne fine bog.

Først vil jeg sige mange tak for deltagelsen fra jer alle, der er kommet mange gode forslag til bøger der omhandler feer, som jeg da klart skal have undersøgt når tid er. Men ikke mere udenomsnak.

Stort tillykke til ‘Pernille‘, som jeg har sendt en mail om at du har vundet. Jeg håber du får mulighed for at deltage i fælleslæsningen resten af måneden også.

Endnu engang tak til alle jer der har deltaget, og ikke mindst Gyldendal for at have sponsoreret præmien.

Continue Reading

Giveaway #ACOTAR

I slutningen af februar har Gyldendal store planer om at udgive den danske oversættelse af Sarah J Maas’ A Court of Thorns and Roses, og de har været noget så søde at sende et eksemplar min vej. Jeg syntes dog at det er synd at det kun er mig, der får lov til at læse denne fantastiske begyndelse på en endnu mere fabelagtig historie, og vi blev enige om at den skulle sendes afsted til en heldig vinder.

Til de af jer, som endnu ikke kender noget til Sarah J Maas, så har hun efterhånden sat sit præg på fantasyverden, og hendes bøger bliver mere og mere populære for hvert bind hun udgiver. At Danmark endelig har fået øjnene op for hende, syntes jeg personligt kun er på tide. Indtil videre har hun skrevet 2 separate serier, hvor Gyldendal har taget det på sig at udgive hendes eventyrinspireret fortælling om Feyre og de forskellige High Courts i Fe-verdenen. Hendes anden serie, A Throne of Glass, har et andet forlag taget til sig. Men i dag skal det handle om ACOTAR, som er akronymet der bliver brugt i flæng. Jeg har læst de første to bøger i serien, og du kan læse mine anmeldelser her og her, og se for dig selv hvor meget jeg elsker de her bøger, og ikke mindst Miss Maas. Derfor er jeg også meget glad for at kunne være med til, sammen med Gyldendal, forhåbentligt at en af jer vil blive lige så vild med serien som jeg selv er.

Bogen udkommer fra Gyldendal den 28 februar, og det er også indtil den dato I har til at deltage om at vinde bogen (Jeg vil dog tillade mig at indsætte et lille forbehold ind her; det hedder fødsel og ny baby, som kan komme på tværs af trækningen af en vinder og videre sendelse af præmien, men selv om baby kommer på tværs, så lover jeg at jeg får trukket en vinder og sendt præmien af sted, om end det kan blive lidt forsinket). Til den heldige vinder, og de af jer, der allerede har fået fat i jeres kopi, så kan vi jo se om ikke vi skal forsøge os med en fælleslæsning i løbet af marts måned? Jeg tænker i hvert fald det kunne være rart at få læst bogen igen, især op til at den sidste bog i trilogien udkommer her til maj! 😀 Hvis folk er friske på en gang fælleslæsning, så kommer der et indlæg senere med mere information omkring dette.

Det eneste du skal gøre for at deltage er at skrive en kommentar nedenfor hvor du beskriver den bedste bog du har læst der har feer med, på den ene eller den anden facon (og gerne om I kunne have lyst til at være med til en fælleslæsning i marts). Du er også meget velkommen til at følge bloggen på bloglovin’ og/eller facebook, men det er ikke et krav. Konkurrencen løber som sagt til den 28 februar, måske plus et par dage, alt efter hvornår baby har tænkt sig at melde sin ankomst.

Continue Reading

Uprooted – Vinder

IMG_5234

Det er tid til at finde en vinder. For selvom jeg gerne ville gøre jer alle til vindere, så må jeg indrømme at det holder pengepungen desværre ikke til. I stedet må jeg være tvunget til at udtrække en af de af jer der deltog i min lille sommerkonkurrence. Og hvis vi kigger på vejret og bedømmer helt deraf, så er sommeren vist ved at være forbi. Man skulle næsten tro efteråret er kommet for tidligt.

Men en vinder skal der altså findes, og det blev Kæresten der trak det heldige vindernummer, som altså endte med at blive 4, hvorved Sabina bliver den heldige vinder. Tillykke til Sabina og mange tak til jer andre der deltog. Og bare rolig, der skal nok komme flere konkurrencer senere hen.

Continue Reading

Giveaway #Uprooted

Grundet lidt forvekslinger, og bestillinger der alligevel ikke skulle bruges, har det resulteret i en dublet af en bog jeg i forvejen har. Det er også en bog jeg har læst i år, og elsket hver eneste side af. Og derfor tænkte jeg ikke længe over, at den selvfølgelig skulle bruges til en lille konkurrence, så en af jer heldige læsere kunne få muligheden for også at læse denne fantastiske historie.

Bogen det drejer sig om er Uprooted af Naomi Novik. Det er en genfortælling af eventyret om Skønheden & Udyret, og selvom det måske ikke er alt for tydeligt til at begynde med, så kommer det langsomt mere og mere til udtryk, og gør at historien bliver bedre og bedre. I kan læse mere om hvor meget jeg holdte af den her bog i min anmeldelse her.

IMG_5234

IMG_5238

Men hvad skal du så gøre for at kunne vinde den her helt aldeles gode sommerbog? Det er faktisk helt simpelt. Først skal du gå ind og like bloggens facebook-side (her) og dernæst skrive en kommentar hertil hvor du fortæller om den bedste bog du har læst denne sommer. HUSK at tilføje din e-mail adresse, så jeg kan komme i kontakt med dig hvis du vinder.

IMG_5230

Fordi det er sommerferie, og mange er ude at rejse, har jeg valgt at konkurrencen løber til den 11 august. Der starter jeg selv på arbejde, og tænker at mange andre også gør, eller er startet. Vinderen bliver offentliggjort hurtigst muligt derefter.

Jeg glæder mig til at høre om hvilke bøger I har læst i løbet af sommeren.

Continue Reading

Julekonkurrence Vinder af Gaiman

Datoen siger at vi nu har den 20 december og der er kun 4 dage tilbage til jul. De sidste julegaver skal købes, de sidste julesmåkager skal bages (og selvfølgelig spises!), og alverdens andre julesager skal ordnes så vi kan pynte juletræet og læne os tilbage i sofaen og nyde juledagene.

Jeg ville rigtig gerne annoncere endnu en julekonkurrence her den 4 søndag i advent, men fordi vi alligevel ikke vil kunne nå at finde en vinder inden jul, og samtidig få præmien hjem til vinderen, har jeg valgt at gemme den til en anden god gang.

IMG_4157

I dag er derfor ’kun’ afsløringen af vinderen fra sidste adventssøndag. Den menneskelige terning har talt og vinderen blev Karina. Stort tillykke og rigtig glædelig jul.

Alle andre skal selvfølgelig også ønskes en rigtig glædelig jul, og ikke mindst glædelig 4 søndag i advent. Jeg håber at alle sammen får en helt igennem dejlig jul, og tusind tak til alle der har deltaget i mine adventskonkurrencer. Jeg lover at der nok skal komme flere konkurrencer i det nye år, så følg bare med.

Continue Reading

Julekonkurrence #03 – Neil Gaiman (+ Vinder af overraskelse)

Som tiden dog flyver af sted og nu er der mindre end to uger til jul, ja faktisk er vil over halvvejs i ventetiden til juleaften. Tiden flyver så stærkt at jeg helt glemte bloggens planlagte indlæg til i fredags. Og det hænger alt sammen med at julefrokosterne er begyndt at indfinde sig i kalenderen, og for mit vedkommende afkrydsede jeg lige to denne weekend – og så tror jeg faktisk heller ikke jeg skal til flere lige foreløbig. De næstsidste julegaver er indkøbt og julefreden begynder så småt at sænke sig i det lille hjem (som også er begyndt at forberede sig en smule på at skulle flytte – bøgerne bliver langsomt pakket i kasser, dog kun de bøger jeg har læst indtil videre).

Som det første denne 3. Søndag i advent syntes jeg vi skal finde en vinder af sidste uges overraskelse, som viste sig at være en valgfri bog fra Book Depository til £10. Den menneskelige terning har mellem de 13 deltagende valgt nummer 7 – og derfor skal der siges stort tillykke til Karina L. For at sikre at du får den bog du gerne vil have mailes der lidt, for også at få din adresse.

IMG_4097

Men vi kan ikke sige glædelig 3. søndag i advent uden også at sige held og lykke i endnu en konkurrence. Denne gang har jeg allieret mig med den lokale Bog & ide her i Aalborg, som har været så søde som en boghandler kan være, og de har elskværdigt doneret et eksemplar af Neil Gaimans Oceanet hvor grusvejen endte. Det er en rigtig god fortælling af Gaiman, som også har lidt dyster stemning over sig, så måske er det ikke lige en julebog, men den passer sikkert til de mørke aftener alligevel.

Alt hvad du skal gøre for at deltage i denne omgangs konkurrence er som sædvanlig at skrive en kommentar (og HUSK at skrive din mailadresse også, så jeg kan komme i kontakt med dig) til indlægget her, og du må da meget gerne skrive lidt om din bedste Gaiman oplevelse. Konkurrencen løber til næste søndag, hvor en vinder vil blive offentliggjort – med stort håb om at bogen kan sendes med posten og nå frem inden jul.

IMG_4151

IMG_4157

Hvis du vil holdes opdateret med fremtidige konkurrencer og andet her på bloggen må du også meget gerne like på facebook, hvor jeg også opdaterer når der sker noget nyt (det er ikke et krav, men ville alligevel være sødt af dig).

Rigtig glædelig 3 søndag i advent.

Continue Reading

Julekonkurrence #02 – Overraskelse (+Vinder af Spektrum)

En uge er gået, og sikke en uge! Der er sket mange store såvel som små og julen begynder at indfinde sig mere og mere. Jeg hører flere og flere julesange og driver Kæresten mere og mere til vanvid med mit julemani. Sidste weekend udlovede jeg et eksemplar at Nanna Foss’ første bog i serien Spektrum, Leoniderne. Tusind tak til alle jer der deltog og delte jeres adventstraditioner, det var så hyggeligt at læse om dem alle sammen, og jeg er glad for at det ikke kun er mig der har faste traditioner til jul.

Men der skal jo trækkes en vinder, og selvom jeg gerne ville gøre jer alle til vindere har jeg desværre kun en bog at forære væk (igen, tak til Tellerup for at sponsorere). Den tekniske/menneskelige terning har talt og landede på tallet 15, hvilket betyder at Kirstine er den heldige vinder. Tillykke Kirstine, send mig en mail (mhlind87@gmail.com) hurtigst muligt med din adresse så bogen kan nå frem til dig inden jul, som en ekstra julegave.

IMG_4030

Sidste weekend lovede jeg jo også at forsøge at finde en præmie mere til endnu en adventskonkurrence. Desværre blev jeg rimelig presset for tid den her uge med arbejde og der var ikke meget tid til at finde gaver til nogen overhovedet. Men, men, men jeg kan jo ikke snyde jer helt. Derfor er der adventskonkurrence igen! Denne gang er præmien valgfri for op til £10 hos BookDepository.com.

IMG_4096

IMG_4097

Alt hvad du blot skal gøre for at deltage i denne omgangs konkurrence er at skrive en kommentar til indlægget her. Heri må du meget gerne kopiere et link til den bog du ønsker dig (samt din mailadresse) og hvorfor du lige netop ønsker dig den bog. Et lille indblik i dine juleønsker kan vi kalde det.

Konkurrencen løber til næste søndag i advent hvor jeg vil trække en vinder, som vil blive kontaktet hurtigst muligt. Endnu engang vil jeg forsøge at finde på en adventskonkurrence mere, så vi kan forsætte den rare julestemning.

Rigtig glædelig anden søndag i advent.

Continue Reading

Julekonkurrence #01 – Spektrum

Jeg havde egentlig ikke planlagt at lave julekonkurrencer i år, eftersom jeg på det seneste ikke har haft overskud fra arbejdet til at sætte det i stand. Men helt snydt kunne jeg alligevel ikke få mig til at holde jer. Så jeg spurgte lidt omkring, og Tellerup var så elskværdige at de gerne lige ville sponsorere en julepakke til en heldig vinder. Det er måske ikke så meget en julebog, men det er en rigtig spændende bog som kan holde dig med selskab i de kolde vintertimer med en dejlig kop te eller varm kakao. En pageturner, kan man vel kalde den.

Det er nemlig den første bog i Nanna Foss’ serie Spektrum, der starter med at fortælle Emilies historie om hvordan hun bliver venner med de nye elever i klassen og de oplevelser de kommer ud for. Det er den første i en serie der er planlagt til at blive 7 bøger i alt. Det er en rigtig god start på en serie, og jeg læste den selv helt vildt hurtigt, som du kan læse om her, og serien siges kun at blive bedre for hver bog der kommer (dog er der kun 2 bøger til dato, men alligevel).

IMG_4028

IMG_4030

Alt hvad du skal gøre for at deltage i konkurrencen om at vinde denne bog er at skrive en kommentar til dette indlæg (HUSK mail adresse, så jeg kan kontakte dig, hvis du er så heldig at vinde). Du må meget gerne fortælle om en hyggelig første advent tradition, hvis du har en du gerne vil dele med andre. Konkurrencen vil løbe til næste søndag i advent hvor jeg vil trække en vinder (og måske komme med en ny konkurrence, hvis jeg finder tiden til det. Jeg vil absolut gøre mit bedste!), som vil få besked hurtigst muligt så bogen kan komme hjem til dig inden jul.

Husk at gå ind på facebook og like bloggens side så du altid kan holde dig opdateret med fremtidige konkurrencer, så du ikke kommer til at gå glip af noget. 🙂

Rigtig glædelig første søndag i advent.

Continue Reading

Konkurrence #05 – Bogforum vindere

Det er blevet søndag og der skal findes nogle vindere som får en dagsbillet til næste weekends Bogforum. Jeg rystede den menneskelig terning der hedder Kæreste og han spyttede tallene 4, 2 og 6 ud. Det vil altså sige at de tre heldige vindere er;

Kristina – Michael – Stine

Stort tillykke til jer tre, og må I få jer en rigtig god weekend til Bogforum. Send venligst en mail til mhlind87@gmail.com hurtigst muligt med jeres adresser så jeg kan sende jeres billet af sted til jer, så I kan nå at få den til fredag hvis det er dagen I vil bruge den.

IMG_3987

Mange tak til jer andre der deltog, jeg ved der er mange andre konkurrencer for at vinde billetter så jeg håber I vandt et af de andres steder når nu I ikke kunne vinde her.

Continue Reading

Konkurrence #04 – Jeg Henter Solen Ned

I går havde jeg en helt igennem herlig dag, jeg var nemlig til Bogbloggertræf, hvilket I nok skal høre mere om senere. Intet bogbloggertræf uden at blive forkælet lidt, selvom jeg vil nu sige vi blev meget forkælet, men derfor skal I da ikke snydes. For ikke så lang tid siden sluttede jeg en konkurrence, og jeg lovede at der nok skulle komme flere, og jeg holder skam hvad jeg lover.

IMG_3726

Gyldendal har været så søde at hjælpe mig med at hjælpe en mere til at kunne læse den seneste ungdomsroman, Jeg henter solen ned. Du kan læse min anmeldelse her. Det er en ungdomsbog som sætter lidt farver på livet, samtidig med at den stiller spørgsmål ved andre ting i livet. Den har fået rigtig meget ros i medierne lige siden den udkom i sommeren på originalsproget, engelsk, og nu får en af jer chancen for også at læse den.

Alt I skal gøre er at følge bloggen her på bloglovin’ (som altid er der en fiks lille knap ude til højre der kan hjælpe med det), og så skrive en kommentar herunder hvor I fortæller om et kunstnerisk øjeblik i jeres liv. Kunst kan jo være så mange ting, så jeg er spændt på at høre hvad I har at fortælle.

IMG_3727

IMG_3728

Konkurrencen løber til og med den 7 oktober, hvorefter jeg vil offentliggøre en vinder hurtigst muligt.

Continue Reading